EVENT ORGANISATIE 2018-09-06T11:42:22+02:00

Event Organisatie

U heeft een feest, wij de expertise !

B-Bass Music & Events Group heeft de ervaring én knowhow in huis om van elk evenement een succes te maken!

Wij zijn gespecialiseerd in de totaalorganisatie van een breed scala aan evenementen. Een feestelijke taak die wij uiterst serieus nemen! Of het nu een opening, receptie, kermisfeest, festival, club avond, productpresentatie of personeelsfeest betreft, B-Bass heeft de ervaring én knowhow in huis om van elk evenement een succes te maken!

Geheel naar wens, kunnen wij voor u het gehele traject verzorgen. Van entertainment, locatie, catering, licht en geluid tot aan bijvoorbeeld de uitnodigingen. Onze specialisten weten de beste vertaalslag te maken van uw wensen en ideeën. En uiteraard zorgen wij er voor dat u nergens een omkijken meer naar heeft en zelf gezellig mee kunt feesten. Met de geruststellende gedachte dat u professionals heeft ingehuurd!

Met slechts één telefoontje of mailtje weet u wat wij voor u kunnen betekenen. En is ook úw evenement van A tot Z perfect georganiseerd!

Ook het samenstellen van een programma voor uw feestweek, kermis of cafe/club is met onze contacten een specialisatie, samen met U komen we tot de perfecte programmering.

Een van onze eigen festivals is: “Electronic Picnic Festival” in Purmerend
Waar wij de gehele productie voor onze rekening nemen !


   

Onze Klanten