JEROEN POST 2018-05-02T12:14:30+02:00

Project Description

Image

Information

GENRE

90’s / Urban / Hits

Management

B-Bass Music & Events Group

Social Media

JEROEN POST

Ooit begon Jeroen Post als banketbakker moorkoppen en tompouce te maken , maar zag al snel dat hij daar niet oud mee wilde worden. Na een korte carrière in de Boyband Velvet begon hij in 1998 als VJ bij TMF. Na Jarenlang het gezicht te zijn geweest van de populaire muziekzender TMF. Een droombaan waar hij wereldsterren als 50 CENT, Mariah Carey en Justin Timberlake voor de camera mocht interviewen.

Toch werd het tijd voor post om zijn vleugels te spreiden, ondertussen zijn er al weer een hoop diversen projecten voorbijgekomen: Van een wakeboardschool runnen tot muziek produceren. Zelfs als ringpresentator bij K1 / Showtime kickboksgala’s vliegt Post door heel Europa om kampioenen op spectaculaire wijze aan te kondigen. Met als hoogtepunt waar hij in de Amsterdam ArenA voor meer dan 16.000 mensen stond.

Zullen we nog een paar toffe feesten noemen waar Jeroen Post al gestaan heeft..? Dutch Valley, Emporium, Kermis Volendam, Boode in Bathmen, Paaspop, Dreamfields, Outdoor Stereo, Nightlife Awards en vele andere.

Wil je verder nog informatie over prijzen, beschikbaarheid of heb je speciale wensen, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Boeken ? Klik hieronder

Boeken

Stuur ons een mail

Mail ons

Of geef ons een belletje

0299-417123

Schedule

Video

Soundcloud