HET FOUTE FEEST FESTIJN 2018-05-07T20:40:43+02:00

Project Description

Image

Information

GENRE

80’s & 90’s / Actueel

Tijdsduur

Avondvullend (4 uur)

Gage

Op Aanvraag

Social Media

HET FOUTE FEEST FESTIJN

Heeft uw Feest een dosis Entertainment nodig ?

In dat geval bent u bij ons aan het juiste adres, wij zijn gespecialiseerd in het invullen en verzorgen van de area/stage met ons concept Het Foute Feest Festijn !

Alle grote hits, dé echte Guilty Pleasures komen voorbij, de bekendste hits uit de leuke Jaren 90 en uit de 00’s in een nieuw en hip jasje gestoken door onze ervaren TOP artiesten en DJ’s, van Snap en 2 Unlimited in een stamp versie, tot T-Spoon en de Vengaboys in een Moombahton jasje …

“Het Feest der Herkenning”

Uw publiek word meegenomen op een energieke trip down memory lane met heel veel interactie en vermaak, terwijl de krokodillen om je oren vliegen sta je nog na te puffen van de polonaise met het confetti tussen je bilnaad … Het Foute Feest Festijn staat voor 1 groot en fout gekkenhuis !

Meezingen op de hits van de Spice Girls, Polonaise lopen op de hits van Guus Meeuwis, Hakken op Paul Elstak en de Party Animals maar ook stoer kijken als Patsergedrag en Tempo gedraaid worden, tijdens “het Foute Feest Festijn” kan simpelweg alles !

Het Foute Feest Festijn is standaard een 4 uur durend programma met een knotsgekke Allround DJ/Prensentator en dit party concept is naar uw wens uit te breiden met diverse optreden zoals: Def Rhymz, Klubbheads X Boozywoozy, DJ Galaga, The Soca Boys en vele anderen.

Wilt u Het Foute Feest Festijn op uw Feestweek, Festival, Kermis of Dorpsfeest ? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Schedule

Video